Onze merken

KEVIN.MURPHY


In onze zoektocht naar producten die vervaardigd worden op een ecologisch verantwoorde manier en die op geen enkel moment in het productieproces dieren gebruikt in zijn testen, kwamen wij uit bij Kevin Murphy. Kevin Murphy is de onbetwistbare referentie voor professionele haarverzorging en is in zijn niche uitgegroeid tot icoon op de catwalk, in de magazines en films.

In de KEVIN.MURPHY producten kan je geen sulfaten terugvinden. Sulfaten zijn sterke reinigers die je shampoo doen schuimen. Overtollige talg wordt aangepakt, maar ook de natuurlijke oliën en eiwitten die je haar net sterk en gezond houden spoelen hierdoor weg. We kiezen er voor te werken met volledig plantaardige schuimmakers. Anders dan sulfaten zijn deze plantaardige schuimmakers, niet schadelijk voor je haar en hoofdhuid en hebben ze ook geen negatieve impact op het milieu. Parabenen zijn voor KEVIN.MURPHY ook uit den boze. Al te vaak resulteert het gebruik van parabenen in irritatie en jeuk. We kiezen voor natuurlijke bewaarmiddelen, die zowel onze producten als jouw haar en hoofdhuid beschermen en niet schadelijk zijn voor het milieu.

Het zijn dus met andere woorden ‘performance based producten’ die de schadelijke effecten op het haar veroorzaakt door externe factoren, meer dan andere merken, neutraliseren en het haar voorzien van vitaminen en aminozuren dewelke het haaroppervlak dikker maken en gespleten haarpunten verminderen. 

COLOR.ME


COLOR.ME is ontstaan uit de visie en filosofie van KEVIN.MURPHY. Deze compacte kleurlijn levert hoge prestaties, natuurlijk ogende resultaten en een optimale kleurfunctionaliteit. De combinatie van zachte en natuurlijke ingrediënten hydrateren, verjongen en geven het haar een ongelooflijke glans zonder het milieu te schaden.

“Wat in de tube zit is net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd. Alle producten zijn PPD –en ammoniavrij, en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, honing, shea boter en granaatappel.” - Kevin Murphy

Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

MUD Make-up


Jarenlang refereerde de naam alleen naar een belangrijke make-up school in Amerika. Dat was gisteren. Vandaag is MUD een toonaangevende onderwijsinstelling, én een sterk merk in professionele en selectieve cosmetica.

Elk MUD-product is gecreëerd met het inzicht en de expertise van professionele make-up artiesten. Ons uitgangspunt? De realiteit. Al de MUD make-up producten en materialen worden onderworpen aan een streng proefproces, in samenwerking met experts uit de sector, in de meest uitdagende situaties. Denk maar aan de zware omstandigheden op een verafgelegen filmlocatie, of de verschroeiende schijnwerpers van Broadway. In al deze situaties houden deze make-up producten en make-up materialen stand. Meer nog, dankzij deze testen hebben ze elk product bijgewerkt tot het de perfectie heeft bereikt. Pas dan krijgen ze de ‘MUD gecertificeerde’ stempel en goedkeuring. De MUD make up zijn met prijzen bekroonde waaronder de mascara, romige foundations, luxueuze lippenstiften en zijdezachte oogschaduw. Ze presteren accuraat en met een prachtig resultaat.

X-Tend


X-Tend is een sterk groeiende zaak en wordt uitgebaat door Aurélie Van Belleghem. Aurélie is een gepassioneerde en stijlvolle dame met een hoop ervaring in de extensions- en kapperswereld. Het concept is vooral gebaseerd op extensions mogelijks in combinatie met colour make-overs,
bruidskapsels, hair Up-Do’s en vlechttechnieken.

X-Tend werkt graag naar de perfecte metamorfose. De klant staat centraal, en krijgt een gepersonaliseerde aanpak. Zo wordt een haarverlenging of verdikking bij X-TEND altijd op maat gezet om tot het mooiste resultaat te komen bij jou als unieke klant. Dit is voor iedereen sterk verschillend. De kleur, het type haar, de natuurlijke val, de lengte, het aantal, de type extensions, en de manier van plaatsing met verdeling, etc.… Geen zorgen, bij X-TEND vinden we de ideale oplossing en vooral op de meest professionele manier.

Momenteel wordt er een tweede filiaal opgericht waar in discretie pruiken worden aangeboden voor kanker- en andere ziektepatiënten. Deze haarstukken kunnen volledig naar wens gekozen worden. Zowel de haarstijl, het volume, het kapsel als de perfecte pasmaat door opmetingen van het hoofd zijn variabelen die op maat gezet kunnen worden. De klant wordt bijgestaan met professioneel advies, de nodige begeleiding en verzorging. Aurélie is hiervoor momenteel in opleiding en zal een eindwerk hieromtrent afwerken.