Onze merken

Veva Brands Extensions

MERKEN

Veva Brands Extensions

In onze zoektocht naar kwaliteitsvolle extensions kwamen wij uit bij Veva Brands. Net zoals Geknipt! hechten ze bij Veva veel belang aan kwaliteit, maar ook aan begeleiding van hun klanten om de juiste keuze te maken.

Veva Brands heeft heel wat haren getest uit alle hoeken van de wereld. De beste haarkwaliteiten hebben ze laten onderzoeken door een labo om zo de ultieme beslissing te maken.

De eerste 2 haarstructuren in hun gamma zijn dik haar uit Oost-Azië onder de naam Hair Thoughts en zachte haren met een lichte slag afkomstig uit Slavische landen met de naam Hairextends.

A-Hair extensions

MERKEN

A-Hair extensions

A-Hair Extensions maakt gebruik van Russian Virgin Rémy hair. Onze haren zijn door ons zorgvuldig uitgekozen, zodat wij de garantie op de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Onze haren zijn allemaal van dezelfde lengte en er zijn geen korte in haren in verwerkt. Er is dus geen kans op klitvorming, pluis of kleurverlies. De haren van A-Hair extensions kunnen allemaal ontkleurd en gekleurd worden.

Omni Blonde

MERKEN

Omni Blonde

Omniblonde is een naam voor een merk en een beweging, gewijd aan de 2% van de wereldbevolking die blond zijn en de 30-40% die ervoor kiezen om blond te zijn.

Een gedeelde liefde voor blond haar en styling, leidde beste vriendinnen Anette en Lene om hun droom haarproducten te creëren, zodat ze het kunnen delen met andere vrouwen - echt gemaakt door blondines voor blondines.

K18

MERKEN

K18

K18 is een haircare merk met gepatenteerde haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar, veroorzaakt door chemische services, thermische styling, mechanische styling en schade door milieueffecten, ongedaan maakt.

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met lange gedraaide ladders die de keratineketen vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van disulfidebindingen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder. Dit wordt weggespoeld met een alkalisch middel zoals water of shampoo zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratineketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij het keratine-proteoom 1242 decapeptiden omvatte, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratineketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen.

Elk chemisch proces breekt de keratineketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratineketens weer permanent met elkaar verbindt. Het doet dit door de cortex binnen te dringen en de disulfidebindingen aan de zijkanten van de ladder te herbevestigen en zo de gebroken keratineketens weer aan elkaar te verbinden. Het haar is nu gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

KEVIN.MURPHY

MERKEN

KEVIN.MURPHY

In onze zoektocht naar producten die vervaardigd worden op een ecologisch verantwoorde manier en die op geen enkel moment in het productieproces dieren gebruikt in zijn testen, kwamen wij uit bij Kevin Murphy. Kevin Murphy is de onbetwistbare referentie voor professionele haarverzorging en is in zijn niche uitgegroeid tot icoon op de catwalk, in de magazines en films.

In de KEVIN.MURPHY producten kan je geen sulfaten terugvinden. Sulfaten zijn sterke reinigers die je shampoo doen schuimen. Overtollige talg wordt aangepakt, maar ook de natuurlijke oliën en eiwitten die je haar net sterk en gezond houden spoelen hierdoor weg. We kiezen er voor te werken met volledig plantaardige schuimmakers. Anders dan sulfaten zijn deze plantaardige schuimmakers, niet schadelijk voor je haar en hoofdhuid en hebben ze ook geen negatieve impact op het milieu. Parabenen zijn voor KEVIN.MURPHY ook uit den boze. Al te vaak resulteert het gebruik van parabenen in irritatie en jeuk. We kiezen voor natuurlijke bewaarmiddelen, die zowel onze producten als jouw haar en hoofdhuid beschermen en niet schadelijk zijn voor het milieu.

Het zijn dus met andere woorden ‘performance based producten’ die de schadelijke effecten op het haar veroorzaakt door externe factoren, meer dan andere merken, neutraliseren en het haar voorzien van vitaminen en aminozuren dewelke het haaroppervlak dikker maken en gespleten haarpunten verminderen.