EXTENSIONS - KAPSALON GEKNIPT

Extensions

Geknipt! heeft voor u de oplossing voor haarverlenging en haarverdikking. Wij willen dat u trots bent op het dragen van hairextensions en dat u begrijpt dat het een schoonheidsaccessoire is dat op vele manieren gebruikt kan worden om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Het hebben van langer, voller en ‘glamorous’ haar is wat de extentions bij Geknipt! leveren.

Interesse in een adviesgesprek:

Boek hier je gratis adviesgesprek

Wij werken met twee types van extensions: keratine extensions en wefts. Elk van deze technieken heeft zo zijn voordelen. Wij leggen ze alvast kort even uit aan u:

Keratine extensions

EXTENSIONS - KAPSALON GEKNIPT

Keratine extensions

Voor de keratine extensions werken wij samen met de extensions van Veva brands. Deze haarextensies staan synoniem voor selfcare, welzijn en premium kwaliteit. De ideale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar premium hairextensions met een onzichtbare en naadloze toepassing, die 5 tot 6 maanden meegaat met de juiste verzorging en onderhoud. Met keratine extensions kan je elk soort resultaat bereiken: verlengen, verdikken, zijkanten aanbrengen, highlights, lowlights en ook updos.

EXTENSIONS - KAPSALON GEKNIPT

Wefts van A-Hair extensions.

Daarnaast werken wij met de wefts van A-Hair extensions. Dit zijn banden die met naald en draad worden vast genaaid aan je haren en zijn ontworpen om extra volume en lengte aan jouw haren te geven. Deze banden geven traditioneel meer comfort dan traditionele extensions.

Het onderhoud van deze weft extensions gebeurt op dezelfde manier als uw eigen haren. De banden kunnen 10 tot 12 maanden gedragen worden. De wefts moeten telkens na een periode van 6 tot 8 weken weer omhoog geplaatst worden door één van onze experts. Met als gevolg dat je langdurig plezier hebt van je droomkapsel!

Wefts van A-Hair extensions.

EXTENSIONS - KAPSALON GEKNIPT

Meer info over onze extensions?

Kom eens langs of maak een afspraak online en onze experten zullen tijdens een adviesgesprek jou informeren naar de kwaliteit van je haar, een kleurbepaling uitvoeren en een eerste haaranalyse doen om de extensions te kiezen die aangepast zijn aan je levensstijl en haartype.

Nieuwsgierig en graag wat meer informatie gewenst?

Maak vrijblijvend online een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze experten:

Afspraak maken